Rockbaren nästa.

Är så sjukt uttråkad att jag nog måste skriva något. Bara för att inte somna. Igår var det sjukhuset igen. På gott och ont. Goda nyheter var iallafall att jag kanske slipper bli inlagd för nästa behandling och kan ta sprutor istället. Det var så jag uppfattade det iallafall och då kan jag ju vara med på Gothia ändå.

Sen fick jag Borås-abstinens och åkte dit. Fikade med Fia på Viskan, börjar gå upp dom där kilona som rasade innan känns det som. Attans, men läkarna blir nog glada. Sen åkte jag till Viskafors av alla ställen på jorden och kollade film hos Rasmus.

Och ikväll blir det... Rockbaren =) Med färre skummisar än förra gången hoppas jag.

Winnerbäck imorgon<3

Tisdag

För en gångs skull har inte tiden bara sprungit iväg. Och helgen var faktiskt riktigt bra. Läkarna skulle givetvis inte hålla med mig om dom visste vad jag sysslat med, men som tur är går nattklubbstämplar att tvätta bort rätt lätt.

Det blev Rockbaren i torsdags, hade en så fin bild i huvudet av hur mysigt det skulle bli att sitta där på uteserveringen och njuta av sommarkvällen och lyssna på fin musik. Självklart var uteserveringen fullsatt och vi fick placera oss i mörkret därinne, men de var en trevlig kväll ändå. Nykter, men trevlig.
I fredags var det fejkstudent för Charlotta som missade den riktiga studenten. Det blev tårta och utgång, till Mingel. Har alltid så höga förväntningar varenda gång jag går ut i Kungsbacka, och blir lika besviken varje gång, men det var kul att träffa klassen iallafall! Tack för en mysig kväll Charlotta =)

Och sen kunde jag inte hålla mig borta från Borås,  så det blev utgång i lördags också. Gick till Trädgårn med Sofia och gänget. Såg inte mycket av Fia, men det var en lyckad kväll, Borås är trevligt, mycket trevligt ^^
Hann också med att plocka jordgubbar, dricka te, träffa Rasmus och kolla på film. Samt köra vilse i Borås, men det är ju tradition vid det här laget.

Sjukhuset igår, och värdena är inte så bra att dom kan börja ny behandling. Jag klagar inte, men är rädd att dom kommer lägga den över Gothia, och då tror jag att jag mördar någon. Kan man vägra? Jag måste vara med.




Fri...?

Blev lite utskriven idag. Men det är väl också dom enda goda nyheterna. Allt annat dom säger är bara skit skit skit och till slut vågar man inte ens fråga.

Idag tänkte jag gå ut. Rockbaren eller nåt. Det är i alla fall inte Roskilde.

Fuck it.

Jag verkligen fått så himla nog av att vara här nu. Dom bara velar, vet inte när jag får åka eller nånting. Jag kunde varit på Roskilde, eller Arvika, om det inte hade varit för denna förbannade antibiotikan och allt va det nu är. Så jag blev lite sur, och kanske har dom lite dåligt samvete, för dom ändrade all antibiotika till tablettform och kanske kanske kanske får jag åka hem imorgon.
Kursen var inget vidare, men det var nåt annorlunda mot det här. Med riktigt, till synes friska, människor och prat om något annat än behandling och sjukhusmat och hur mår du och vem mår sämst. Och i Gothias informationspapper står det att min arbetsledare är Lars och att hon ska utbilda mig första arbetsdagen. Jag skrattade iallafall. Sen behöver jag en smart comeback mot vattenkriget i köket förra året...

Fick mail från Max igen, nu är han i mitt älskade Ao Nang. Hur kan man sakna en plats så mycket?
Och jag vet att Thailand typ är det nya Kanarieöarna och att var och varannan svenne åker dit men det är helt underbart och jag saknar det så sanslöst mycket...


Och börjar bli rätt sugen på Wayoutwest biljetter nu... Köp nu, annars tar dom slut, vilka är med mig?

Okkervil river.


Nåt med köttfärs och kryddor...

Men jag åt nog nästan halva portionen, vilket kanske inte glädjer någon men det är så det är.
Idag ska jag åka härifrån ett tag. Ska på livsmedelshanteringskurs och det gillar dom inte dom där läkarna. Inget emot livsmedelshantering i sig, bara att jag kommer vistas utanför sjukhuset.
Men måste gå den kursen för att vara med på Gothia, så det är så det blir. Eller måste och måste... Innan var det inte lika noga, jag kunde ju varit på festival denna veckan och missat kursen, vem vet? Men nu är jag inte på festival, jag är fångad på Salhgrenska och då måste jag gå på kurs. Kan jag så ska jag. På egen risk kallar dom det.
Det är lite komiskt när "living on the edge" blir samma sak som att gå på konsert, eller äta jordgubbar.

Och nu har väl den där kärringen börjat snarka igen. Det hade väl gått an om hon nånsin gjorde nåt annat än sov.

RSS 2.0