...

Fan de här suger.
Allt är riktigt jävla tråkigt hela jävla förbannade tiden.
Jag hatar det.


Lycka!

Mitt liv är så jävla tråkigt för det mesta. I alla fall under vardagarna. Alla dagar är grå, oftast regniga, sega och allt jag gör är att äta frukost hos farmor och sitta framför tvn hemma och dagdrömma om alla saker jag vill eller borde göra.
Alla är så förstående och säger att "det är klart att du inte orkar annat efter allt du har varit med om", och att kroppen såklart måste återhämta sig.
Det är möjligt, men det är förbannat tråkigt! Förbannat jävla aaastråkigt.
Jag vet att det är upp till mig själv och ingen annan att sätta mig i arbete med nåt, men vissa dagar, eller de flesta dagar, så känns det jäkligt motigt att ens ta sig in i duschen. Jag vill åka bort, jag vill åka tillbaka till Norrköping och Veronika, jag vill festa, jag vill åka på festival... framför allt vill jag kunna gå ut utan behöva tjugo lager kläder för att inte frysa! Jag helt och fullkomligt hatar att frysa!

Anyway, idag var en sån där jävla pissdag, jag har suttit i soffan exakt hela dagen, ända tills mamma behövde skjuts från stationen.  Så jag spanade in Rockpartys hemsida för att kolla det nya "mellanstora" bandsläppet, som visar sig vara The Killers! Jag var beredd att åka till Tyskland för att spana in dom här snubbarna, och deras enda Sverigespelning  i sommar visar sig vara på den enda festivalen jag med säkerhet vet att jag ska åka till (biljetten i julklapp).
Min lycka är gjord. Det var inte en så jäkla dålig dag ändå. 

I övrigt så är saker som sagt ganska tråkiga. Jag var i skolan förra veckan och ska väl förhoppningsvis komma igång med nåt nu framöver. Jag har tillräckligt med hår för en minituppkam, bild kommer en annan gång.
Och jag orkar ganska mycket när jag väl kommer igång med saker. Så även om veckorna går segt och dagarna är grå och trista så är saker och ting ganska bra ändå. Speciellt eftersom JAG SKA SE THE KILLERS!!!




Måndaag!

Idag har jag äntligen lyckats släpa mig till skolan. Fick inte bestämt så mkt men känns bra att ha varit där, ett litet steg på vägen liksom...  Sedan fikade jag hos Jesper & Johanna, och deras golvmopp till hund.. 
I övrigt är det ganska mycket som det alltid varit. Jag var hus och huundvakt i helgen, och förra veckan var jag på Gothia innebandy cup och hälsade på Lars och Jessica.
På det stora hela känns allting bra just nu, jag försöker hitta på lite saker och jag inte ont nånstans.
Fick min första vaccinering förra veckan med.. Det mesta är rätt stillastående på sjukhus-fronten liksom, jag åker dit och kollar läget en gång i veckan och försöker komma därifrån så fort som möjligt.

Lite intressantare nyheter, iallafall för mig och det är ju min blogg, är att The Killers tar sig an Rock am ring i år igen. Och Placebo är väl inte helt fel dom heller... jag är inte svår kan jag säga, med rätt sällskap viger jag lätt en vecka åt en Tysklandsresa.

Det kanske blir en festivalsommar i år istället?

2009

jag tänkte skriva nåt jävligt smart här. nåt insiktsfullt och intelligent som skulle få folk att stanna upp och tänka efter.
ärligt talat skiter jag i det mesta just nu. det här är vad jag har kommit fram till under året :

Människor är irriterande
Det mesta inom TV, radio och tidningar är fullkomligt meningslöst
Ingen är perfekt.
Människor som inte inser ovanstående är extra irriterande
Och så vill jag ha en hund


Efter en sån här grej så är det lätt att peka ut vilka som alltid kommer ställa upp. Jag kommer alltid vara tacksam för allt stöd jag fått under den här tiden. Jag vet att de flesta skulle göra allt för sin familj, men det är sällan man sätts på prov. Min familj har i allafall ställt upp för mig. Och fler har ställt upp för mig, men jag orkar nån lång jävla tack-lista.

Det hade varit kul att kunna säga att det här har gjort mig till en bättre människa. Men de hade ju varit förjävla självgott att påstå nåt sånt. Däremot trivs jag bättre med mig själv nu, och det är tur för det hade lika gärna kunnat gå åt andra hållet.

Och fastän mycket känns skit ibland så vet jag att jag har turen på min sida.


RSS 2.0