Egypten?

Pappa fyller femtio, så han och morsan drog till Egypten. Jahapp. Jag bara avskyr det här äckliga jävla klimatet mer än allt annat, men jag fick inte följa med. Men det är rätt lugnt, jag är inte så intresserad av Egypten, det skulle väl vara för snorklingen i så fall. Och min läkare sa att jag inte får åka nånstans där man garanterat blir magsjuk. Elisabet sa att flyget mellan Egypten och Sverige kallas för bajsexpressen.
Och jag har det rätt bra här hemma, egen bil just nu, och idag har jag skrivit ett skolarbete! Hör och häpna!
Ett rätt kort, och än så länge inte helt fullständigt, men icke desto mindre, skolarbete!
Och håret... jösses, nu får det banne mig växa fortare, så jag kan skaffa en coolare frisyr, annars blir nog fan till att snagga sidorna så de blir en regelrätt mohawk...

Så, jag gör väl lite mer om dagarna nu, lite skola, sjukhuset minst två gånger i veckan... Och snart kommer våren, jag bara känner det på mig.
Och sen blir det sommar, med Festivaler! Den ultimata festivalen än så länge måste vara Rock Werchter, med helt sinnessjuk line-up! Iallafall för mig ; Limp Bizkit, Kings of Leon, The killers, Bloc Party, Nick Cave and the bad seeds, Coldplay, Franz Ferdinand, Metallica. Ja och Placebo.
Men jag orkar inte riktigt åka till Belgien och jag vill inte betala, trots att de antagligen skulle bli billigare än Roskilde nästan... Och hur kul är det att gå på en festival där man har måste-se-allt-panik från dag ett, dom har ju inte ens Warm-up på campingen. Nej, det får vänta till jag vinner ett par tusen, eller tills jag blir så gammal att festandet inte betyder lika mycket. Gaah, hemska tanke!


Om någon stör sig på mitt festivalpladder så får jag be om ursäkt, men det råkar bara vara mitt enda intresse för tillfället.

Anyway så är Siesta!biljetten fixad, och dom har nytt bandsläpp imorgon så det ska bli spännande. Och så har vi kära gamla Hultan som förhoppningsvis sitter och trycker på nåt riktigt bra till sitt bandsläpp nästa vecka..
Kanske ska börjar spara till Peace and Love nu då? Usch, känns nästan jobbigt att planera in den festivalen... Hoppas den är bättre i år är 2007.

Hare gött å sånt. Alla två läsare!


I'm medicated, how are you?

Siesta! hade bandsläpp klockan tio, och kommer dragandes med Placebo! Jag hade väntat mig de där vanliga radiopop-släppet som de flesta festivaler kommer med, och så råkar de vara just dom här killarna. Det känns jävligt kul, och jag får plötsligt mycket mer press på mig att köpa biljetten. Det här var en sån bokning man väntar sig av Rockparty, inte av Siesta.

Däremot hade Rockparty bandsläpp igår, och kanske va de helt okej, men förbannat tråkigt. Inga höjdarartister än så länge. Utom Killers givetvis! Men det går inte att ha en festival med bara en hyfsad Headliner...
Killers, Winnerbäck, Dropkick och kanske Regina Spektor duger i och för sig för mig, men resten av världen delar tyvärr inte mina åsikter..

Nu har Peace and Love dessutom bokat Mötley Crue, inte mina personliga favoriter kanske, men de hade varit kul att höra Home sweet home live. Och halva boråsgänget ska ju dit... Undrar hur många festivaler man kan klämma in på en sommar?

Anyway, idag ska jag gotta mig åt Placebo-nyheten, och försöka ta mig in till stan för att håva in en biljett.
Ha det göött =)

Fredag.

Jaaha, Då har man råkat ut för någon sorts magsjuka eller liknande också! Inte så konstigt när halva svenska befolkningen tyckas ligga sjuka just nu. Men tror inte det var så farligt ändå, känner mig ganska okej, igår var värst. Men ska ändå bara ta de lugnt ett tag framöver, för säkerhets skull.
Skulle varit på skolan både igår och idag, samt fixat mitt gymkort, men det får vänta. Istället ligger jag på soffan och planerar sommarens festivaler ! =)

Just de, jag har råkat färga håret svart också... Varför inte liksom?


GVH !?

Jag har ett hål i ryggen. Ett 3 millimeters hål. Efter ett hudprov i fredags, för dom misstänker att jag kanske har fått hudGVH. GVH uppstår när donatorns celler stöter bort min kropp. Det är inte så farligt, egentligen är det rätt bra för då angriper ju donatorcellerna eventuella sjuka celler som kan finnas kvar.
Så nu hoppas jag att det verkligen är GVH, för jag pallar fan inte att behöva gå och utreda vad det annars kan vara för fel. GVH vet dom ju iallafall hur dom ska behandla.
Och vilken behandling sen - Jag får gå och sola tre dagar i veckan ;)
Visserligen bara tio minuter åt gången, men det finns ju obehagligare behandlingsmetoder om man säger så.

I övrigt är det mesta rätt så bra, jag har tillochmed varit ute på långpromenader de senaste dagarna.
Nu är det mest den här äckliga årstiden som stör mig bara. Jag vill ha sol, jag vill kunna gå ut utan jacka. Men det dröjer förhoppningsvis bara två månader innan vädret slår om, så det får man väl leva med.

Siesta! i maj känns ganska så spikat vid det här laget.
Och nu har Rock am ring klämt fram ett par nya bokningar jag skulle kunna betala mycket för att se. Bland annat Bloc Party, Marilyn Manson och Limp Bizkit. Och jag som hade bestämt mig för att inte åka dit! Hoppas någon av de banden tar sig an Hultan eller Roskilde också, då har jag iallafall en chans. Manson kommer i och för sig till Metaltown, men 1300 kr för två dagar är lite väl mycket, dessutom är det samtidigt som Peace and Love. Någon som känner sig  sugen på att sponsra min festivalsommar?

RSS 2.0