Don't need nothing but a good time.

Äntligen är det lite vårkänsla i luften, SOM jag har väntat!
Jag lider under de grån höst och vintermånaderna, men nu ska väl saker börja bli lite bättre.
Jag har till och med börjat träna! Visst, jag har lättaste vikterna av alla, men ändå...
I övrigt händer inte mkt, försöker få gjort lite skolarbete, men bildlektionerna har börjat krocka med sjukhuset och resten får jag bara gjort lite då och då. Mer än inget alls iallafall.
Och jag dagdrömmer vidare om mina festivaler. HAde inte ARvika vart sjukt nice? Nine Inch Nails hade vart grymt att se. Men jag har nog inte råd, och tror inte jag orkar med att festivala tre veckor i sträck.

Anyway, jag fortsätta med det här ett tag, att fokusera lite på skolan, träna och kanske försöka jobba lite.  Och njuta av vårsolen. Jag vet inte om jag får sola ännu, men jag tänkter inte fråga, för jag har saknat det alldeles för mycket.
Åhh, en restresa hade inte suttit fel i mitten på maj. Eller början av juni... Någon?

Haa dee. Herrå.


Skön helg.

Jag har haft en rätt skön helg. I fredags fyllde Elin 18 och bjöd på riktigt nice middag. Jag skulle åka hem tidigt, men smet förbi Sticky innan för att hälsa på några vänner, och helt plötsligt hade jag snott Axels biljett kom in på Bandit-festen. Det blev en lyckad kväll för min del, men Renegade 5 kommer aldrig nånsin att bli ett av mina favoritband.
Igår, efter att ha trippat omkring på Erikshjälpen och halva Göteborg med Sofia, så tog jag mig till Annas 20 års fest, vi var nog över tjugo pers inklämda i hennes lilla mysiga lägenhet. Det var en del gamla klasskompisar och många gamla goa minnen väcktes till liv. Så Anne inspirerade mig att skriva ett blogginlägg, för omväxlings skull... Nåt ska man ju syssla med en bakis-söndag.
Jag är ingen bloggmänniska. Jag bryr mig inte så mycket om vad andra gör, vad de åt till frukost eller köpte på rean. Jag tror inte nån annan bryr sig om vad jag åt eller köpte, har det inte hänt nåt väsentligt i mitt liv så skriver jag inget. Men visst, ibland trillar jag dit, när jag har sjukt mycket onödiga tankar i huvudet, eller när man hittar en bloggare som kommer med lite intressanta åsikter. 
Egentligen spelar det inte så stor roll vad själva bloggen handlar om kanske, utan det viktigaste är att personen som skriver har lite självdistans och ändå vettiga inlägg, och kanske en gruntanke med bloggen.
Jag kommer aldrig förstå hur vissa hamnar så högt upp på listorna genom att lägga ut en dagens outfit och gnälla över läxor eller kompisar.
Agnes är i Israel, det tycker jag är jävligt intressant att läsa om Dessutom har hon skön humor och intressanta tnakegångar. Angelica är 20 år och morsa, och har väldigt insiktsfulla inlägg, det är också intressant läsning. 
Sedan finns ju Rockpartys blogg för att spana in ledtrådar om kommande bandsläpp, det är inte heller fel ;)

Jag tänkte att cancer kunde ju vara en bra anledning att börja skriva blogg... Men jag var hos en spåtant, och hon sa att hon inte kunde se nån sjukdom hos mig. Huruvida folk kan se in i framtiden och läsa i kort osv lämnar jag till nån annan att avgöra, men hon hade ju rätt, för jag är inte sjuk längre. Jag har varit sjuk så länge nu. I ett år. Det blir som en del av personligheten; "Emily duvet, hon som bor vid Barnsjön, kan teckna och har cancer". Och inte förrän hon sa det så kunde jag verkligen känna det. Jag är ju inte sjuk.
Nu syns det inte ens på håret att jag har varit sjuk. Nu är det bara mörkt ostyrigt halvlockigt hår.

Så nu har jag bestämt mig för att inte vara sjuk längre. Sådär.
Jag är bara en musikintresserad brud som försöker plugga upp lite betyg från gymnasiet. Ibland hänger jag på Sahlgrenska Universitetssjukhuset också...
Jag har ju haft sån tur! Varför så beslutsam klänga mig fast vid något som så många andra kämpar för att bli av med?

Fast bloggen lär väl finnas kvar, Jag har så svårt att släppa saker.
Jag solar fortfarande, men har precis dragit ner på läkarbesöken till varannan vecka.. Och snart ska jag väl få lite fler vaccinationer. Har gjort lungröntgen och lungfunktionstest också, lungorna har inte kännts helt hundra det senaste men det känns som det börjar ordna upp sig. Annars står det rätt så still på sjukhusfronten.

Sedan bad min äventyrliga vän Agnes om en liten festivalguide med tider och priser, så jag listar dom där jag eventuellt kommer befinna mig. Annars är Festivalinfo.se den ultimata guiden.

Siesta!, Hässleholm, 28-30 Maj, 695 kr. Sjukt prisvärd festival!
Sweden Rock, Sölvesborg, 3-6 Juni, Dyr men lockande. Har ingen riktig priskoll.
Peace and Love, Borlänge, 22-27 Juni, 1445 kr. Sjukt överskattad festival. Men brukar ha hyfas musik och kan bli trevlig med rätt sällskap=)
Roskilde, 2-5 Juli. 2600 (!) kr.
Hultsfred, 8-11 Juli, 1495 kr. Kommer garanterat regna, men det märks inte i fyllan och villan ;) och just det; THE KILLERS!

Jag är tveksam till om det kommer bli alla dessa för min del. Men drömma går ju. Dessutom är jag sjukt sugen på Metaltown, West Coast Riot, som bägge tyvärr krockar med P&L.Way out West brukar också vara också nice. Och givetvis giganten Rock Werchter..


Ähh, nu drar jag 
// Emily.
 


RSS 2.0